top of page

Klassiskt julbord

Ett traditionsenligt julbord med kökets utvalda favoriter. Med en fantastisk utsikt över vackra Ljungskileviken är vårt julbord ett självklart sätt att fira in att december och julen äntligen är här!

Boka Julbord

Tack för din bokning, varmt välkommen till oss!

Julbord på klassiskt vis

Vi firar 100 år i år. Bland annat 100 år med julbord. Det tänkte vi fira stort i år med att erbjuda er ett magnifikt jubileumsjulbord serverat i vår vackra Västkustgård med utsikt över den vintriga Ljungskileviken.

Kvällen börjar redan ute på gården med granar och tända marschaller innan ni gör er entré innanför våra dörrar där ni bjuds på vår hemkokta äppelglögg samt våra goda nybakad pepparkakor. När ni är redo tar ni er en trappa ner till vår vackra restaurang där vi har dukat upp vårt storslagna julbord.

Sillbuffé med ett flertal goda sillinläggningar samt lax i alla dess varianter.

Ägghalvor, korvar och skinkor på olika sorters vis.

Sedan givetvis det småvarma med hemrullade köttbullar, revben, tre sorters kål, prinskorv, Jansson...

Allt tillagat med kärlek och upplagt och garnerat på klassiskt gammaldags vis.

Kvällen avslutas sedan uppe i vår Västkustsal med ett magnifikt gottebord, kaffe och kanske något annat gott att dricka till. Vi har fullständiga rättigheter.

2 december firar vi julbordspremiären med en avslutande jazzkonsert i samarbete med den lokala jazzföreningen L'Jazz till gottebordet.  Biljett ingår i priset. 

Samtliga julbord startar 18.00.

Pris: 595:- 

Barn upp till 13 år: 25:- x ålder

Bokar gör ni via formuläret på hemsidan alternativt via telefon eller mail:

 0522-686970   /   info@ ljungskile.org

Är ni ett större sällskap på minimum 25 personer eller ett företag så löser vi givetvis ett julbord för er på ett annat datum om så önskas.

När ni bokar och äter julbord hos oss hjälper ni till att bidra till Västkustjul. Ett Projekt vi har skapat för ensamma eller ekonomiskt utsatta medmänniskor för att kunna ge en fantastisk julafton i våra mysiga huvudbyggnad.

Välkomna att fira julen med oss!

bottom of page