Copied ' ' Veckans Lunchmeny | Kurs och konferens
top of page

Veckans Lunchmeny

Måndag till fredag serverar vi en härlig lunchbuffé i vår restaurang mellan klockan 11.30-14.00.

Bröd, salladsbuffé samt tre varmrätter i form av ett fiskalternativ, en dagens rätt samt en vegetarisk rätt. Allt tillagat i vårt kök med kärlek och med hänsyn till miljön.

Kolsyrat vatten samt kaffe och liten god kaka ingår.

Pris 129:- 10-kort 1125:-

Välkomna!

V.18

MÅNDAG - DET KLIMATSMARTA VILTKÖTTET

 

Grönt & hållbart – Moussaka gjord på sojafärs serveras med tzatziki

Dagens Rätt - Viltskavspanna med bacon, lök, morot & champinjoner. Mos & lingon.

Dagens Fisk - Piccata Milanese på flundrafilé serveras med tomatsås & ris


 

TISDAG - FISK FRÅN HÅLLBARA BESTÅND

 

Grönt & hållbart – Gratinerad blomkål, rödbetshummus, potatisstomp

Dagens Rätt -Stekt fläsk med bruna bönor, löksås och lingonsylt

Dagens Fisk - Ugnsbakad långafilé serveras med en ägg- och persiljesås 


 

ONSDAG - 1 MAJ - STÄNGT


 

TORSDAG - SVENSK KÖTTFÄRS
 

Grönt & hållbart – Gratinerad spetskål, kryddig linsröra & vitlöksbröd

Dagens Rätt - Baconlindad köttfärslimpa serveras med champinjonsås

Soppbuffé - Dagens fisksoppa & dagens vegetariska soppa serveras med vitlöksbröd


 

FREDAG - FISK FRÅN HÅLLBARA BESTÅND

 

Grönt & hållbart – Vegetarisk gryta gjord på Oumph serveras med ris

Dagens Rätt - Ryggbiff stekt på benet. Kamben. Bakad potatishalva. Ramslökssmör.

Dagens Fisk - Sejfilé, dijonsenap, grädde, creme fraiche, spetskål, kummin

bottom of page