Copied ' ' Buffè | Kurs och konferens
top of page

VÅRA POPULÄRA BUFFÉER
 

Våra bufféer passar till alla arrangemang och fester, såväl på plats hos oss eller

för catering samt avhämtning. Nedan ser ni vårt utbud av bufféer men givetvis kan vi anpassa dessa eller skapa nya utefter önskemål och tema. 

studentbuffe.jpg

Studentbuffé!

SPECIALERBJUDANDE!

Kan beställas för utlämning mellan den 3-14 juni.

  • Husets nybakta focaccia 

  • Färskost smaksatt med basilika

  • Pastasallad med pesto & örtmarinerade medelhavsgrönsaker 

  • Fransk potatissallad - senapsvinegrette, sockerärtor, rödlök, rädisa, persilja 

  • Tomat, mozzarella, basilika, olivolja, svartpeppar, flingsalt 

  • Sommarsallad - grönsallad med melon & jordgubbar 

  • Spansk tortilla toppad med ugnsbakad tomat

  • Kycklingspett gjorda på skivad svensk kycklinglårfilé

  •  Kall- och örtmarinerad rostbiff gjord på svensk ryggbiff

 

199:- per person vid avhämtning 
Minimum 20 personer 
 Specialkost +25:-/person

Utkörning i Ljungskile med omnejd 500:-
Hyra av porslin 30:-/kuvert 

 


DESSERT 

Vispad fläderpannacotta, hallon- & citronkonfityr, vitt chokladflarn samt färska bär.

75:-/person 

Chicken shish kebab

Det gröna medelhavet

 

  • Husets nybakta focaccia

  • Hummus

  • Tzatziki

  • Olivolja

  • Flingsalt​

  • Fattoush – grönsallad toppad med pitabröd & mozzarellaost

  • Tabbouleh - bulgursallad

  • Ugnsbakade rödbetor serveras med getost- & honungscréme

  • Libanesisk linssallad

  • Gazpacho Andalus

  • Filodegsknyten fyllda med fetaost & spenat

  • Spansk tortilla toppad med semitorkade cocktailtomater

  • Mercimek köftesi - linsjärpar

  • Mhamara-Harise – paprikaröra


299:- per person
Minimum 20 personer

Dessert
Vispad pannacotta med hallonsås

och vitt chokladflarn       

105:-/person

Hummusplatta

Medelhavet

 

  • Husets nybakta focaccia

  • Olivtapenad

  • Färskost smaksatt med basilika

  • Olivolja & flingsalt

  • Pastasallad med pesto &  örtmarinerade medelhavsgrönsaker

  • Fransk potatissallad - senapsvinegrette, sockerärtor, rödlök, rädisa, persilja

  • Ugnsbakad rödbeta, getost, rostade pumpakärnor, honung

  • Tomat, mozzarella, basilika, olivolja, svartpeppar, flingsalt

  • Gazpacho Andalus

  • Spansk tortilla toppad med färsk stekt chorizo 

  • Örtstekt kycklinglårfile lindad i lufttorkad skinka

  • Fläskfilé Tonnato - kallmarinerad fläskfilé toppad med kryddig tonfiskröra & ruccola

                 329:- per person

       Minimum 20 personer.

       

Dessert som tillval 
Vispad pannacotta,

hallon- & citronkonfityr, 

vitt chokladflarn samt färska bär

95:-

Skaldjursmåltid

Havet

 

  • Ekologiskt  hembakat hällknäcke

  • Vårt egna nybakade fänkålsbröd

  • Vispat ramslöksmör

  • Sallad gjord på sparris, varmrökt lax och citronkräm

  • Tre sorters sill, rågflarn samt prästost

  • Gubbröra i glas

  • Gräslökspannacotta med tångcaviar och räkor

  • Laxbollar gjorda på kallrökt och gravad lax, färskost samt pepparrot

  • Heta kalla musslor toppade med en persilje- och vitlökskräm

  • Varmrökta räkor 

  • Limemarinerade räkor

  • Aioli
     

399:-/per person

Minimum antal 20 personer.
 

Dessert som tillval.

Välj mellanen av följande:

  • Mjölkchokladpannacotta toppad med havtornsgéle

  • Knäckig paj gjord på svenska äpplen samt rårörd vaniljkräm


105:- per person




 


I

bottom of page